Hyppää pääsisältöön

Borat-näyttelijä ajautui erimielisyyksiin Queenin kanssa - jättää leffaroolin

Boratin roolista tunnetun näyttelijän, Sacha Baron Cohenin oli määrä näytella Queen-yhtyeen edesmennyttä keulamiestä Freddie Mercurya tämän elämästä kertovassa elokuvassa. Nyt Baron Cohen on päättänyt jättää roolin sikseen.

Freddie Mercury

Sacha Baron Cohen päätti jättää Freddie Mercuyryn roolin jo vuosia tekeillä olleessa elämänkertaelokuvassa ajauduttuaan riitoihin Queenin jäsenten kanssa. Riitojen syynä olivat taiteelliset erimielisyydet.

Boratin roolista tunnettu Sacha Baron Cohen sai Queenin jäseniltä kylmää kohtelua kerrottuaan näkemyksistään esittää Mercurya. Baron Cohen halusi tuoda roolisuorituksessaan esille riettaan elämäntyylin, josta Mercury oli hyvin tunnettu - Queenin jäsenet taas halusivat, että Mercurystä tuotaisiin esiin hieman silotellummat puolet.

Lähteet: The Guardian