Hyppää pääsisältöön

Simpsonin perhe saa vierailijoita myös tulevaisuudesta

Simpsoneiden ja Futuraman käsikirjoittaja J Stewart Burns paljasti San Diegossa järjetettävässä Comic Conissa, että Simpsoneiden perhe tulee saamaan vierailijoita myös tulevaisuudesta.

Futurama-sarjan kiukkupussirobotti Bender // Kuva: www.facebook.com/Futurama

Family Guy -hahmot vierailevat Springfieldissä – kumpi olut on parempaa, Duff vai Pawtucket? , että Springfieldissä asustava Simpsoneiden perhe ja Family Guy -sarjan Griffinit kohtaavat crossover-jaksossa. Reilut parisenkymmentä tuotantokautta keskenään elelleet Simpsonit kaipailevat ilmeisesti uutta sutinaa elämäänsä, sillä nyt on paljastettu, että lisää vierailijoita on luvassa. Tulossa on cross over -jakso Futuraman kanssa.

Futuraman ja Simpsonien käsikirjoittaja paljasti San Diegossa järjestetyssä Comic Conissa, että ainakin Futurama-sarjan pahasisuinen robotti Bender tulee vierailemaan Springfieldissä. Ohjelmien cross over -jakson juoneksi käsikirjoittaja uumoili, että Bender palaa tulevaisuudesta nitistämään ilkikurisen Bart Simpsonin, jottei Bart ehtisi tehdä jotakin tulevaisuuden kannalta todella, todella karmeaa.

Benderin vierailua saa odotella Simpsoneiden 25. kauden päätösjaksossa. Futurama-sarja lopetetaan ja sarjan viimeinen jakso tulee ulos Yhdysvalloissa 4. syyskuuta.

Lähteet: NME