Hyppää pääsisältöön

Suomalais-DJ:t saivat maailmantähden kappaleelleen: Sattuman kautta tehtiin historiaa

Suomalainen DJ-kaksikko Alex Kunnari ja Heikki L saivat tuoreelle City of Sin -kappaleen lauluosuuksista vastaamaan yli 10 miljoonaa levyä myyneen Good Charlotte -yhtyeen laulaja Joel Maddenin. Miten näin pääsi käymään?

Alex Kunnari ja Heikki L // Kuva: Sofia Thurén

Vuosien ajan levyjä menestyksekkäästi ympäri maailmaa pyörittäneet suomalais-DJ:t Alex Kunnari ja Heikki L löivät deckinsä yhteen julkaisten YleX:lläkin tiuhaan soivan City of Sin -kappaleen. Suomalainen DJ-kaksikko julkaisi biisin Joel Maddenin kanssa maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa myyneen Good Charlotte -yhtyeen solisti Joel Madden. Miehen päätyminen kappaleelle oli Alex Kunnarin mukaan sattuman kauppa.

- Lähdettiin vuoden alussa tekemään musiikkia Los Angelesiin, jossa teimme biisejä eri laulajien kanssa. Kaiken tohinan keskellä ystävämme manageri sanoi, että hänellä olisi yksi laulaja, joka voisi tulla käymään studiolla, Kunnari alustaa tarinaa YleX:n DJ Orionin haastattelussa.

Manageri ei sen enempää kertonut, kuka tämä laulaja on. Lopulta studion ovesta paukahti Joel Madden.

- 15 minuutin kuluttua hän olikin jo laulamassa ja kyseinen biisi syntyi sillä samalla hetkellä. Sattumien kautta teimme historiaa, mitä tässä maassa ei ikinä ole nähty. Joel Madden on niin iso nimi, ettei suomalainen DJ tuollaisia sieltä niin sanotusti vahingossakaan saa, Kunnari kehuskelee.

Kuuntele Alex Kunnarin DJ Orionin XmiX-haastattelu alta kohdasta 56:45 alkaen:

Lue myös: Huippu-DJ:t suosittelevat: Tässä ehdottomat tärpit viikonlopun Summer Soundiin

Lähteet: DJ Orion