Hyppää pääsisältöön

Taylor Swiftin fanikilpailu keskeytettiin - karmiva mies oli voittaa

Taylor Swift ja bostonilainen radiokanava järjestivät kilpailun löytääkseen Swiftin suurimman fanin, mutta nettikansan yhteistyön vuoksi kilpailun lopputulos ei ollut mieleinen.

TAYLOR SWIFT // Kuva: epa

Taylor Swift ja bostonilainen radiokanava järjestivät kilpailun löytääkseen Swiftin kovimman fanin. Kilpailun palkintona olisi ollut juttelu- ja valokuvaustuokio Swiftin kanssa jonkin tämän keikan jälkeen. Kaikki ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, kun 4Chan-keskustelupalstan tyypit päättivät ohjat käsiinsä.

4Chan-keskustelupalsta ryhtyi salaliittoon äänestääkseen 39-vuotiaan Charlesin voittoon kilpailussa.

- Minun karmiva 39-vuotias ystäväni Charles haluaisi murskata kaikkien kilpailuun osallistuneiden tyttöjen unelmat voittamalla tämän kilpailun. Sitten hän voisi vain nuuhkaista Swiftin hiuksia, koska Charles pitää sellaisesta. Auttakaa Charlesia murskaamaan tyttöjen unelmat ja saamaan itsensä näyttämään täydeltä ääliöltä kun hän haistelee Swiftin hiuksia kameroiden nauhoittaessa, anonyymi käyttäjä kirjoittaa 4Chan-palstalla.

Charles ampaisi kilpailussa ykkössijalle - mahdollisesti spammibottien ansiosta. Miekkonen kuvailee itseään tavalliseksi jätkäksi, joka vain rakastaa Swiftiä niin paljon, ettei välitä joutuvansa pilkan kohteeksi. Radioasema joutui kaikesta huolimatta lopettamaan kisan ja pahoitteli asiaa kaikille kisaan osallistuneille.

Lähteet: NME, Digital Spy