Hyppää pääsisältöön

Huippusuosittu Justimus julkaisee Kesälätyn ja jää työstämään debyyttilevyään

Yli 40 miljoonaa YouTube-katselukertaa kerännyt Justimus julkaisee tänään perjantaina uuden EP:n ja sinkun. Vuoden ajan keikkaillut poppoo jää elokuussa keikkatauolle keskittyäkseen debyyttialbumiinsa.

Justimus // Kuva: Justimus / Promokuva

Sosiaalisen median kautta yhdeksi Suomen suurimmaksi nuorisoilmiöksi noussut Justimus julkaisee tänään kesäfiilistä uhkuvan Kesälätty-EP:n ja Hyvä fiilis -sinkun.

- Oli hienoa päästä äänittämään ekaa kertaa oikeaan studioon, intoilee huumorihurmuri Sami Harmaala.

- Aikaisemmin olemme äänittäneet biisimme muun muassa roskiskatoksessa, Juho Nummela jatkaa.

Vuoden ajan aktiivisesti keikkaillut Justimus jää elokuusta alkaen keikkatauolle tuottamaan keväällä 2014 ilmestyvää debyyttialbumiaan. Justimuksen voit nähdä toistaiseksi viimeisen kerran livenä Weekend-festivaaleilla perjantaina 16. elokuuta yhdessä Nost3 & Protron kanssa.

Yli 40 miljoonaa katselukertaa ja 180 000 kanavatilausta YouTubessa sketsi- ja musiikkivideoillaan kerännyt, sekä lähes 80 000 Facebook tykkäystä saanut huumorikolmikko Justimus tuli syksyllä 2012 suurelle yleisölle tutuksi omasta TV5:n katseluennätykset rikkoneesta tv-sarjastaan.

Hyvä fiilis -sinkun voi käydä kuuntelemassa Spotifystä: Justimus - Kesälätty

Lue myös:

Räpkaksikko Nost3 & Protro jää keikkatauolle – lopettamista ei tarvitse pelätä

Osallistu Yle Areenan Viikon sketsi -kilpailuun!

Lähteet: Growl Agency