Hyppää pääsisältöön

Kanye West taistelee PC-pelissä aseenaan voisarvet

Fanien tekemässä tietokonepelissä räppärismies Kanye West seikkailee Kanye Quest -nimisessä pelissä vuodessa 3030. Pelissä West taistelee Nicki Minajin, Tupac Shakurin ja Jay Z:n klooneja vastaan.

Kanye Westin ja Jay-Z:n modaama Maybach.

Fanien tekemässä indie-tietokonepelissä nähdään pääosassa Kanye West, jonka aseina Kanye Quest-pelissä ovat tietenkin voisarvet. Peli on kaksiulotteinen hiphop-teemainen roolipeli, jonka seikkailu käynnistyy Westin jouduttua toiseen ulottuvuuteen - vuoteen 3030. Tulevaisuuteen tuiskahdettuaan miekkonen joutuu taistelemaan eri räppäreiden klooneja vastaan.

Pelin ideana on saada West takaisin kotiin. Ja miksikö voisarvet? Pelin tehtailleet fanit perustelevat asevalintaa I am God -biisin lyriikoilla, jossa West kehottaa ranskalaisen ravintolan tarjoilijoita kiirehtimään hänen voisarviensa kanssa.

Lähteet: Digital Spy