Hyppää pääsisältöön

Sea Horse Week Looks

valkoinen hevonen
valkoinen hevonen sea horse week looks

Hangon Sea Horse Week on kisakauden nastoimpia tapahtumia. Aurinko paistaa, esteet ovat prameita ja ratsastajat hyväntuulisia. Katsomossa on mukava ihastella upeita suorituksia, mutta kisakentällä säihkyvät taitojen ja osaamisen lisäksi myös kristallit ja kisapaidat.

Esteratsastuksesta ei bling-blingiä puutu, mutta mikä merkitys vaatteilla ja asusteilla on? Kumpi kulkee edellä, tyyli vai mukavuus? Entä pitääkö hevosen olla puettu samoihin väreihin kuskin kanssa? Annetaan kisatähtien itse se kertoa!

Mitäs piditte? Minkälainen on teidän kisatyylinne? Pistäkää kommenttia tulemaan!

Kilpailun tuloksia voit katsoa esim. https://kipa.ratsastus.fi/

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.