Hyppää pääsisältöön

Floor Jansen haluaa Nightwishiin pysyvästi

Nightwishin pelastajaksi kesken Amerikan kiertuetta hankittu Floor Jansen olisi imarreltu vakinaistamisesta.

Floor Jansen // Kuva: Ville Juurikkala

After Forever ja ReVamp -yhtyeistä tunnettu laulaja Floor Jansen on ilmoittanut, että nykyisen määräaikaispestin Nightwishissä voisi hänen puolestaan vakinaistaa. Jansen liittyi bändin keikkakokoonpanoon syksyllä 2012, kun Nightwishin ja Anette Olzonin tiet erosivat riitaisasti, kesken kiertueen.

Jansen sanoo Ghost Cult -lehden haastattelussa, että Nightwish vetäytyy tauolle kiertueen loputtua ja ilmoittaa uudesta laulajasta ensi vuonna. Mikäli Jansen kutsuttaisiin jatkamaan bändissä, hän pitäisi hyvin imartelevana ja askeleena eteenpäin urallaan.

Nighwishin Tuomas Holopainen on sanonut aiemmin, että bändi on varannut studion seuraavan albumin äänityksiä varten ensi vuoden heinä-syyskuuksi.

Lähteet: Ghost Cult