Hyppää pääsisältöön

Kesähittibarometri: Mitä mieltä olet Crazy Townin kappaleesta Butterfly?

YleX Kesäiltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä jonkun uskomattoman kesähitin vuosien varrelta. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Kesähittibarometri-kappale julistetaan voittajaksi ja se saa itselleen palkinnoksi soittotakuuta!

Tältä Shifty Shellshock näytti Crazy Townin vanhalla Butterfly-hittivideolla.

Kuka? Crazy Town: Butterfly

Mitä? Kesähittibarometrin neljäs ja viimeinen viikko polkaistaan käyntiin amerikkalaisen rap-rock-yhtye Crazy Townin kappaleella Butterfly. Vuonna 1999 julkaistussa biisissä käytetään samplea Red Hot Chili Peppersin biisistä Pretty Little Ditty, joka on kuultavissa liki koko kappaleen ajan. Suureen suosioon vuosituhannen vaihteessa noussut Butterfly tarjoilee riimittelyä groove-henkisen, pehmeän kitaramelodian säestämänä.

Hä? Esiintyessään raskaan musiikin festareilla Ozzfestissa, Crazy Town sai metallikansalta herjaavan lempinimen Butterfly Boys.