Hyppää pääsisältöön

Tämän hetken kuumin ja oudoin nettimeemi: Liity yksisarvisten armeijaan

Ensiksi tuli planking, sitten owling. Näitä seurasivat vadering ja catbearding. Nyt mestoille on laukannut uusi kuvameemi – unicorning.

Unicorn Army -Facebook-sivut // Kuva: Unicorn Army / Facebook

Lankuttamisen, pöllöilyn ja vaderingin ollessa jo ihan passé, internet-kansa on kaviot syyhyten hakenut uutta kuvatrendiä. Vahvana ehdokkaana seuraavaksi Facebook-feedeissa ravaavaksi meemiksi on yksisarveilu, eli unicorning.

Trendin aallonharjalla ratsastaakseen on vain ostettava noin 15 euroa maksava yksisarvis-naamari ja kuvauttaa itsensä mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa. Meemin kehitteli elokuvatuottajana työskentelevä Laura DeMerchant viime syksynä.

- Laitoin naamarin päähäni kun pizzalähetti tuli ovelleni. Hänen ilmeensä oli vertaansa vailla. Se on niin höpsö ja karmaiseva juttu, DeMerchant selittää.

Meemi sai osakseen paljon julkisuutta, kun DeMerchantin ystävä, pornonäyttelijä Andy San Dimas keekoili ympäriinsä yksisarvis-naamari päässään baseball-matsissa.

- Uskon, että tämä on uusi lankuttaminen. Ja se on turvallisempi kuin lankuttaminen, kukaan ei esimerkiksi ole kuollut tätä tehdessään.

Lue alkuperäinen uutinen: 'Unicorning' The Hot New Internet Meme?

Lähteet: The Huffington Post