Hyppää pääsisältöön

Lana Del Reyltä lyhytelokuva

Suomessa hiljattain esiintynyt Lana Del Rey on kertonut uudesta 30-minuuttisesta elokuvastaan Twitterissä.

Lana Del Rey // Kuva: Universal Music

Eteerinen yhdysvaltalaislaulaja Lana Del Rey aikoo julkaista puolituntia kestävän elokuvan, jossa hän esiintyy näyttelijä-malli Shaun Rossin kanssa. Mysteerisen lyhytelokuvan nimi on Tropico. Lana Del Rey paljasti uusia tietoja elokuvasta Twitter-tilinsä viesteissä, kertoo The Guardian.

Tropico-lyhytelokuvan vaikuttaa päällisin puolin pitkältä musiikkivideolta, joka pitää sisällään Del Reyn uusimman EP:n biisit Bel Airin, Body Electricin ja Gods and Monstersin. Videolla esiintyvä albiino, Shaun Ross, on aiemmmin esiintynyt muun muassa Katy Perryn E.T. -videolla sekä Beyoncén Party-videolla ja hänen naamansa on koristanut Fordin -mainoskampanjaa.

Lähteet: The Guardian