Hyppää pääsisältöön

Taylor Swift tinttasi itseään mikrofonilla – hammas murtui lavalla

Suosikkipoppari Taylor Swift riehaantui keikallaan I Knew You Were Trouble -hittinsä aikana sen verran pahanpäiväisesti, että muksautti itseään mikillä purukalustoon.

TAYLOR SWIFT // Kuva: epa

Muun muassa 22- ja We Are Never Ever Getting Back Together -hiteistään tuttu yhdysvaltalaispoppari Taylor Swift kolautti Pittsburghin keikallaan itseltään hampaan säpäleiksi. Mikrofonia vauhkoisasti käsitellyt laulajatar oli juuri lurauttelemassa I Knew You Were Trouble -biisin kertsiä, kun onnettomuus tapahtui.

- Löin itseäni pläsiin. Yritän olla todella nopea mikin kanssa, etten vaan kökötä lavalla lauleskellen. Vedin mikin nopeasti lähelle laulaakseni siihen, ja käytännössä tinttasin itseäni alakoukulla hampaaseen, Taylor jutteli seuraavana päivänä Rolling Stone -lehdelle.

Taylor kertoi nähneensä hampaanpalan putoavan lavalle ja pohtineensa kolauksen seurauksia.

- En tee asialla mitään. Hammas saa jäädä vähän rosoiseksi, urhea popitar päättää.

Mikään megaluokan vamma kyseessä ei kuitenkaan liene ollut. Eräs fani nimittäin onnistui keikalla tallentamaan tapahtuman, ja muksahduksesta ja hampaan särkymisestä huolimatta Taylorin show jatkui ennallaan. Muksahdus kuuluu noin kohdassa 3:54.

Lähteet: Capital FM, Rolling Stone