Hyppää pääsisältöön

Viikon Kesähittibarometri-voittaja on Crazy Town!

YleX Kesäiltapäivän viimeisen Kesähittibarometri-viikon voittaja on yhden hitin ihmeeksikin parjattu rap-rock-yhtye Amerikan maalta!

Tältä Shifty Shellshock näytti Crazy Townin vanhalla Butterfly-hittivideolla.

YleX Kesäiltapäivän Kesähittibarometrin viimeinen viikko tarjosi mahdollisesti toistaiseksi huikeimman kattauksen erinäisiä kesähittejä vuosien varrelta. Maantaina viikko polkaistiin käyntiin Crazy Townin rap- ja rock -elementtejä yhdistelevällä kappaleella Butterfly. Tiistaina kuultiin Fintelligensin nuoruuden uhoa, kun soittoon pistettiin Heruuks? Keskiviikkona nautittiin ruotsalaisen Promoen ironisen kriittisestä kappaleesta Svennebanan, jossa parjataan ruotsalaisia ja viikko huipentui torstaina kotimaisen eurodancen hengessä, kun Mascaran Erittäin hyvä ellei täydellinen kruunasi hässäkän.

Crazy Town otti viikon alussa vahvan kiinnityksen Kesähittibarometrin voittoon 76 prosentin yläpeukkuprosentilla, mutta Mascara haastoi yhtyeen voitosta torstaina. Bändi kävi jo hetkellisesti johdossa, mutta peukutuslukema tippui lopulta 73 prosenttiin, joka tarkoittaa sitä että viimeisenä Kesähittibarometri-voittajana juhlitaan Crazy Townia ja kappaletta Butterlfy!