Hyppää pääsisältöön

Ponien SM-esteet ratkaistiin Laaksolla

Voittajaratsukko kukitettuna
Voittajaratsukko kukitettuna ponien sm-esteet ratkaistiin laaksolla

Kolmen päivän aikana neljä rataa - siinä urakkaa poneille ja kuskeille. Onneksi huoltojoukot toimivat, yleisö kannusti ja aurinkokin helotti.

Pikkuponien mestaruuskolmikoksi muodostui Sofia Björkroth - Hannelore II, Petteri Paananen - Råryds Java ja Neea Perkiö - Spice. Jännitystä ei puuttunut, kun ratsukot saapuivat viimeiselle kierrokselle käänteisessä järjestyksessä. Viimeisenä startannut Sofia piti hermonsa ja johtopaikkansa loppuun asti.

Neea Perkiö ja Spice

Päivän yllättäjä oli ainoana tänään tuplanollat ratsastanut ja pronssille noussut Neea Perkiö.
- Olin kokonaispisteissä toiseksi viimeinen, joten ajattelin vaan tehdä tasaisen hyvän suorituksen ja koitan pitää rytmin yllä. Toisen kierroksen jälkeen rupesin miettimään, että nythän mää ohitin kolme, et nythän oon viies, eikun neljäs. Mutta en kyllä olis uskonut, että mitaleille noustaan, Neea hymyili.

Pikkuponien pronssin lisäksi Neea ja Spice pokkasivat vielä tämän päivän radoilta luokkavoiton.

Esteratsastaja nousee vesiesteestä
Esteratsastaja nousee vesiesteestä ponien sm-esteet ratkaistiin laaksolla

Jenna Yrjövuori

Jenna Yrjövuori nappasi Honeylla ponivuosien päätteeksi isojen ponien SM-kullan. Honey loimitettiin ja seppelöitiin, mutta Jenna nakattiin perinteitä kunnioittaen vesihautaan. Kultahymy ei kuitenkaan hyytynyt hetkeksikään!

Hopeaa ratsasti elegantisti Patricia Westman - Drishoge Bobby Sparrow ja pronssia vei eilen kuvatun Ystäväni hevonen -sarjan tähti Miisa Pulkkanen ja kimo Dj Keep On.

 • SUMMERIN PODCASTSARJASSA KYSYTÄÄN "ONKS KAIKKI OK?"

  17-vuotias Milla selvittää podcastsarjassa tunnetilojaan.

  “Kaikki ok?" -podcastsarjassa 17-vuotias Milla Solaranta pohtii elämänsä suuria tunnetiloja ja päästää kuulijan kurkistamaan tunne-elämänsä syövereihin.

 • Kesä ilman pomoa?!

  Miltä tuntuisi olla yrittäjä ja oma pomosi?

  Oletko unelmoinut oman rantakahvilan pitämisestä parhaan kaverin kanssa? Tai miettinyt, miten saada kaveriporukalla rahat kokoon yhteistä reissua varten?

 • Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume menee taas oikeisiin töihin

  Tume kävi viime kesänä todistetusti oikeissa töissä. Te halusitte nähdä lisää ja saamanne pitää. Toinen kausi Tumen oikeita töitä löytyy nyt Areenasta.

 • Ystäväni hevosen lukijoiden parhaita leirimuistoja

  Unelmien leirillä sattuu ja tapahtuu.

  Ratsastusleireillä aina sattuu ja tapahtuu. Kysyimme lukijoilta Instagramissa, millaisia muistoja heille on kertynyt leirikesien aikana. Mukaan mahtuu hullunkurisia kokemuksia sekä ihania tunnelmia tärkeiden hevosten kanssa. @aanniella Varmaa yks hauskimmista kommelluksista tapahtui vuonna 2016, kun hengailtiin asuinrakennuksessamme.