Hyppää pääsisältöön

Vuodettu sähköposti: The White Stripes -keulahahmo inhoaa yli kaiken The Black Keysiä

The White Stripesin laulajakitaristina tunnettu Jack White haukkuu The Black Keysin Dan Auerbachia ja inhoaa ajatusta, että heidän lapsensa kävisivät samaa koulua.

Jack White // Kuva: AP Photo

The White Stripesista tuttu Jack White haukkuu julkisuuteen vuotaneessa sähköpostiviestissä The Black Keysiä kopiobändiksi. Viesti oli tarkoitettu oikeusasiakirjaksi meneillään olevaan oikeuskäsittelyyn, jossa Jack Whitelle haetaan lähestymiskieltoa ex-vaimoaan kohtaan.

Erityisesti Whiten kritiikin kohteena on The Black Keys -laulajakitaristi Dan Auerbach, jota sähköpostissa luonnehditaan sanoilla copy ja asshole.

Lisäksi Jack White kirjoittaa ex-vaimolleen, ettei heidän lapsiaan pidä laittaa samaan kouluun kuin Auerbachin. Jos lapset olisivat samassa koulussa, se tarkoittaisi The White Stripes -keulahahmon mielestä 12 vuoden kärsimystä, kun hän joutuisi olemaan tekemissä Auerbachin kanssa. Whiteä ärsyttää ajatus siitä, että ihmiset yrittäisivät tehdä heistä väkisin ystäviä ja Auerbach tunkeutuisi hänen elämäänsä.

Lähestymiskielto-oikeudenkäyntiin liittyvät kiistanalaiset sähköpostit on saanut haltuunsa juorusivusto TMZ. Whiten viestit on kirjoitettu kesäkuussa.

Ex-vaimo Karen Elson hakee Jack Whitelle lähestymiskieltoa väittäen, että tämä on äkkipikainen ja sopimaton lasten vanhemmaksi.

Lähteet: NME, TMZ