Hyppää pääsisältöön

Vielä ehdit - Ruisrockin letinheilutus-bändien keikkapätkät katsottavissa Yle Areenassa

Yle Areenan Ruisrock-keikkapätkissä nähtävissä vielä tänään Stam1na, Amorphis ja Graveyard.

Tältä näytti Stam1nan lava Ruisrockissa 2013. // Kuva: Tomi Mikola

Ruisrockissa nähtiin tänä kesänä muutamia raskaamman musiikin bändejä, kuten kotimaiset metallinimet Stam1na ja Amorphis. Ruotsalaista näkemystä puolestaan edusti bluessahtavaa ja psykedeelistä rockiaan veivaava Graveyard. Osa näiden bändien seteistä on vielä tämän päivän ajan nähtävissä Yle Areenassa. Keikkapätkien lisäksi mukana ovat Stam1nan ja Amophiksen haastattelut!

Katseluaika videolle päättyy tänään noin klo 22, joten jos letinheilutus kiinnostaa, nyt kannattaa toimia.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.

 • Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä”

  Nelli Matulan suosiolla on myös varjopuolensa.

  Nelli Matula tähtää supertähdeksi, eikä vielä halua puhua musiikkialan epätasa-arvosta – “Jos suututat väärän ihmisen, se saattaa olla siinä” 24-vuotias poppari puhui YleX:lle visioista, “bränditasapainosta” ja siitä, miten noustaan Suomen tunnetuimmaksi uudeksi artistiksi. Suosiolla on myös varjopuolensa. Seiskan paparazzi päivysti kerran kaksi viikkoa pusikossa hänen etuovellaan. Stalkerit ovat piinanneet verkossa ja kasvotusten.