Hyppää pääsisältöön

Gunnari-tähti saapuu Jurassic Rockiin festarituristiksi

Gunnari-kosketinsoittaja saapuu tulevana viikonloppuna Mikkelin Jurassic Rockiin festaroimaan.

Jurassic Rock 2013 - tapahtumasivun nostokuva // Kuva: Tuuli Laukkanen / Yle

Jenkkiyhtye Guns N' Rosesin kosketinsoittaja Chris Pitman matkustaa ensi viikonloppuna Mikkeliin katsomaan bändejä Visulahdessa järjestettävään Jurassic Rockiin.

- Guns N' Roses kosketinsoittaja Chris Pitman (vaikuttanut myös Toolissa) saapuu Jurassic Rockiin vieraaksi. Hän on toisen yhtyeensä Blowoutin kanssa Euroopan kiertueella ja lentää Kreikasta kavereidensa kutsumana perjantaina Suomeen ja Jurassic Rockiin. Chrishin suomalaiset kaverit olivat esitelleet hänelle Jurassic Rockin bändikattausta, josta Chris oli pitänyt ja päivä tämän jälkeen lennot Suomeen oli varattu, Jurassic Rockin promoottori Jukka Holmstedt iloitsee YleX:lle.

Arviot Guns N' Rosesin maailmanlaajuisista levynmyyntilukemista vaihtelevat 100–150 miljoonaan myydyn albumin välillä, pelkästään Yhdysvalloissa niitä on myyty yli 65 miljoonaa kappaletta. Lisäksi vuosina 1991–93 järjestetty Use Your Illusion Tour -maailmankiertue on pisin suuren yhtyeen maailmankiertue koskaan.

YleX raportoi paikan päältä Jurassic Rockista sekä radiossa että netissä. Popuutiset, keikkakuvat sekä hetki hetkeltä päivittyvän liveblogin löydät festariviikonlopun aikana YleX:n Jurassic Rock -sivuilta.

Lähteet: YleX

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.