Hyppää pääsisältöön

Suosittu huumoripoppoo Justimus musavideokuvauksistaan: Luonnollisesti kaikki kusi

Vaikka nuorison rakastaman Justimus-huumoripoppoon musiikkivideolla julistetaan hyvää fiilistä vastoinkäymisistä huolimatta, ei kaikki sujunut kuvauksissa ihan käsikirjoituksen mukaan.

Justimus // Kuva: Justimus / Promokuva

Yli 40 miljoonaa YouTube-katselukertaa kerännyt ja lähes 100 000 FB-fania saanut sketsiryhmä Justimus julkaisi tänään uuden Hyvä fiilis -musiikkivideon. Videolla jätkille sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, mutta hyvä fiilis säilyy kävi miten kävi. Samaa elämänfilosofiaa omasta TV-sarjastakin tuttujen huumorihurmureiden kannattaa ylläpitää myös kuvausten ulkopuolella.

- Olemme varmasti huolettomimpia ihmisiä mitä tiedän ja meillä on aina kommelluksia kuvauksissa. Aina tulee jotain, ollaan vaikka pakattu kaikki messiin ja huomataankin ettei meillä olekaan kameraa. Nyt meillä piti olla ulkopuolinen kuvaaja ja ohjaaja, mutta luonnollisesti kaikki kusi, Juho naurahtaa YleX:n haastattelussa.

Sami allekirjoittaa Juhon löpinät ja kertoo ihmetelleensä, miten heille aina voi sattua ja tapahtua.

- Joka ikinen kuvauskerta tapahtuu jotain, mikä vie sitä taaksepäin. Nyt esimerkiksi olimme suunnitelleet kuvaukset tiukan aikataulun mukaan aamusta iltaan ja Joose tuli Haapavedeltä kuvauksiin. Aamulla kuitenkin satoi uskomattoman paljon, vaikka piti olla ihan aurinkoista. Meidän piti järjestää koko kuvaukset uudelleen.

Sattumuksista huolimatta kuvauksissa oli hauskaa.

- Naurettiin paljon sitä tehdessä. Hauskinta oli maata tiellä veret naamalla ja oksennella vaahtoa. On mukavaa ja hauskaa näyttää rumalta, Juho paljastaa.

Lue myös: Justimus pisti Kesäkumit kovaan käyttöön – katso vaihtoehtoinen versio Jossusta

Lähteet: YleX