Hyppää pääsisältöön

Päivän söpöilyannos: Levynkannet menivät uusiksi – starojen tilalla hellyttäviä Furby-leluja

Ruotsalaistaiteilija on laittanut lapsuuden pörröiset Furby-lelut menestysalbumien kansiin muun muassa Adelen, Nicki Minajin ja Lady Gagan pärstien tilalle.

Levynkannet Furby-versioina // Kuva: furbyliving.tumblr.com

Vuonna 1998 markkinoille tulleet Furby-lelut ovat päässeet viimein arvoiseensa asemaan ruotsalaistaiteilijan projektissa. William Källback Winter on muokannut huippulevyjen kansiin komeilemaan niin Furbney Spearsin kuin Furbelen ja Katy Perbyn.

Källback Winterilla menee yhden albumin photoshoppailuun ja kuvaamiseen kahdesta viiteen tuntiin. Erilaisia Furbyja hänellä on omasta takaa.

- Valitsen Furbyn sen mukaan, millaisen ilmeen tarvitsen. Alkuperäinen, vuoden 1998 Furby sopii hyvin kuviin, joissa silmät ovat auki. Vuoden 2005 Furbylla taas on myös alaluomet, mikä sopii hyvin siristeleviin silmiin. Vuoden 2012 Furbylla taas ei ole silmäluomia, mikä sopii jätkille paremmin. Olen käyttänyt sitä Justin Bieberin kanteen, artisti kertoo Yahoon haastattelussa.

Käy katsomassa Furbytetut levynkannet artistin tumblr-sivuilla. Mikä on suosikki, Björk, Rihanna vai kenties Justin Timberlake Furby-versioina?

Lähteet: Mashable, Tumblr