Hyppää pääsisältöön

JVG-kaksikko: Sini Sabotage on possen kovin bailaaja

Jurassic Rockissa perjantaina toisena artistina esiintynyt JVG tiesi suoralta kädeltä vastauksen kysymykseen kuka heistä, Mäk Gäliksestä ja Sini Sabotagesta on kovin bailaaja.

JVG Jurassic Rockissa 2013 // Kuva: Hanne Kautto

Jurassic Rockissa yleisön levikset repeemään saanut JVG piipahti YleX:n juttusilla heti keikkansa jälkeen. YleX:n Annea ja Mattia kiinnosti, kuka heidän possestaan on kovin bailaaja, he, Mäk Gälis vai Sini Sabotage.

- Sini Sabotage. Vaikka sillä onkin nyt keikkataukoa. Mäk Gälis tosin aina löytyy hotellin käytävältä, jos ollaan oltu jossain discossa. En tiedä johtuuko se bailaamisesta vai mistä. Sinin kanssahan ne jakaa huoneen, kukaan ei tiedä mitä siellä tapahtuu, kaksikko vitsailee.

Puhe kääntyi Sinisabotage-henkiseksi myös kysyttäessä festariheilan kriteereistä.

- Festariheilalla pitää olla crocsit, peltistetsoni ja revinneet levikset. Ja mieluummin överit kuin vajarit, Jare ja VilleGalle summaavat.

YleX raportoi paikan päältä Jurassic Rockista sekä radiossa että netissä. Uutiset, keikkakuvat sekä hetki hetkeltä päivittyvän liveblogin löydät festariviikonlopun aikana YleX:n Jurassic Rock -sivuilta.

Lähteet: YleX