Hyppää pääsisältöön

Millaisiin kuviin sinä haluaisit paeta?

Olen ryhtymässä pakomatkaoppaaksi täällä Olotilassa.

Suunnittelen pieniä rentouttavia pakomatkoja.

Sellaiselle sinäkin voisit päästä, ihan siitä oman ruutusi ääreltä. Millaisessa kuvassa sinä lepäät? Kuva: Clearly Ambiguous/flickrOlotilan pakomatkalla voi katsoa sarjan kuvia ja kuunnella - - jotakin virkistävää, arjesta irrottavaa, mieltä hellivää, hengähdystauon tarjoavaa.

Mitä sinä toivoisit? Millaiset kuvat tekevät sinulle hyvää?Millaisessa kuvassa sinä lepäät?Kerroin tästä rentouttamisideasta ystävälleni. Hän parahti heti: Eihän sinne ainakaan tule niitä iänikuisia lootuskukkia ja Buddhapatsaita?

Hän kertoi, että hänelle silmäkarkkia ovat kuvat suurkaupunkien vilinästä.Millaisessa kuvassa sinä lepäät? Kuva:OiMax/flickrToinen ystäväni virkistäytyy katselemalla söpöjä eläimiä, kolmas hellii itseään vintagemuotikuvilla.

MIllaiselle pienelle pakomatkalle sinä haluaisit lähteä?Millaisessa kuvassa sinä lepäät? Kuva:robertpaulyoung/flickr Millaisessa kuvassa sinä lepäät? Kuva:Vanessapr/flickr

Kommentit