Hyppää pääsisältöön

Gunnari-muusikko matkusti Jurassic Rockin festaribussilla tavisten kanssa

Guns N' Rosesin kosketinsoittaja Chris Pitman viihtyy Jurassic Rockissa.

Chris Pitman

Gunnari-muusikko Chris Pitman saapui perjantaina 9. elokuuta Mikkelin Jurassic Rockiin ystävänsä kutsumana.

- Olemme soittaneet Gunnareiden kanssa monta kertaa Suomessa ja olen saanut hyviä ystäviä täältä. Kaverini kertoi tästä festivaalista ja halusin tulla. On harvinaista nähdä oikeita muusikoita soittamassa, koska nykyään keikoilla soitetaan niin paljon suoraan koneelta. Oikeat soittimet tekevät show'sta tunteikkaamman, Pitman juttelee YleX:lle.

Pitman on ihastunut myös suomalaiseen naiskauneuteen, kuten niin monet muutkin ulkomaalaisrokkarit.

- Olisin Suomessa aina, jos vain voisin. Ihmiset ovat todella kauniita ja mukavia. Aina tapahtuu jotain uskomatonta, kun olen täällä. Suomessa on maailman kauneimmat naiset, Pitman ylistää.

Aivan ongelmitta rokkarin reissu ei kuitenkaan ole sujunut, sillä heti ensimmäisenä iltana hän hukkasi ystävänsä yön pikkutunneilla. Miehen puhelimesta oli kaiken lisäksi loppunut akku, eikä hänellä ollut hajuakaan majapaikan osoitteesta. Pitman ei kuitenkaan ollut tilanteesta moksiskaan, vaan hyppäsi muiden festarituristien kanssa festivaalibussin kyytiin ja matkusti sillä Mikkelin keskustaan.

YleX raportoi paikan päältä Jurassic Rockista sekä radiossa että netissä. Uutiset, keikkakuvat sekä hetki hetkeltä päivittyvän liveblogin löydät festariviikonlopun aikana YleX:n Jurassic Rock -sivuilta.

Lähteet: YleX