Hyppää pääsisältöön

HeavyWeight hehkuttaa Jurassic-keikkaa: TOP3:een heittämällä

Kansainvälistä suosiota nauttiva suomalainen DJ-kollektiivi HeavyWeight nautti erittäin paljon Jurassic Rockin keikasta.

Heavyweight DJs

Jurassic Rockissa kansaa tanssittaneen DJ-kollektiivi HeavyWeightin Jyri Heikkinen ja Mista S kertovat YleX Viikonlopun Anne Lainnon haastattelussa, että heidän lauantainen settinsä on yksi kesän parhaista.

- Tämä menee aivan heittämällä TOP3:een kesän festarivedoista, Mista S hehkuttaa.

- Ollaan soitettu noin 15 festarikeikkaa Suomessa ja ulkomailla. J*malauta, että oli hyvä meininki, Jyri Heikkinen lisää.

Festareilla tanssisetin heittäminen on erilaista kuin klubeilla, kun tilaa riittää. DJ:t sanovat, että massojen liikuttamisesta tulee hyvä fiilis ja ihmiset nauttivat tanssimusiikista sekä yhteenkuuluvuuden tunteesta.

"Mummo pesee pyykit nykyään"

Mista S heitti lauantaina vielä yllärikeikan Jurassic Rockin Rytmikopilla, siis työmaaparakissa, jonka eteen muodostui pitkä jono. Kopissa oli kuuma ja setti kesti kahteen yöllä.

- Jos on nähnyt elokuvan Hei me lennetään ja sen ohjaamokohtauksen, missä hikeä valuu hiusrajasta, niin sanotaan, että kymmenkertaisesti se määrä hikeä oli, Mista S nauraa.

HeavyWeight esiintyy ensi viikonloppuna Weekend Festivalilla Helsingin Kyläsaaressa. Viimeiset viikot ovatkin olleet kiitettävän kiireisiä.

- Viisi viikkoa on vedetty niin, että sunnuntaina himaan ja pyykit pesuun. Tiistaina kamat laukkuun ja sitä rataa, Mista S kertoo.

- Mulla ei ole edes aikaa pestä pyykkiä. Mummo pesee ne nykyään, Jyri lisää.

Tarvittaessa vaihtovaatteet haetaan tien päällä suoraan kaupasta ja matka jatkuu taas.

Lähteet: YleX Viikonloppu