Hyppää pääsisältöön

Justimus toivoo jatkoa TV-sarjalleen: Pystymme paljon parempaan

Vaikka Justimus-huumorikolmikon oma TV-sarja nousi lokakuussa TV5:n historian eniten katsojia keränneeksi sarjaksi, uskovat Sami ja Juho pystyvänsä paljon parempaan, mikäli sarja saa jatkoa.

Justimus // Kuva: facebook.com/Justimusfilms

YouTubessa videoita vuodesta 2009 julkaisseet ja kymmeniä miljoonia katselukertoja keränneen Justimuksen oma TV-sarja alkoi TV5:llä viime lokakuussa. 12-osaisen Justimus-sarjan ensimmäinen jakso sai yli 110 000 katsojaa ja rikkoi TV5:n katsojaennätyksiä. Tällä hetkellä sarjan tulevaisuus on vielä auki.

- Jatkoa on sumplittu ja neuvoteltu, toivottavasti se onnistuu. Mikäli jatkoa tulee, se tulisi ensi vuoden loppupuolella tai vuodenvaihteessa, Sami ja Juho povaavat.

Vuonna 1994 syntyineiden kundien puheesta paistaa läpi, etteivät he olleet täysin tyytyväisiä sarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Sarja piti tehdä nopealla aikataululla ja kaikilla oli vielä koulu viemässä aikaa käsikirjoitusprosessilta.

- Jos jatkoa tulee, voimme luvata, että siitä tulee paljon parempi kuin ensimmäisestä tuotantokaudesta. On ensimmäiselläkin kaudella hauskoja läppiä, mutta aika kiireellä sen joutui tekemään, mikä välillä näkyykin, Juho myöntää.

- Se ei ollut ihan sitä mihin pystymme. Pystymme paljon parempaan, mikäli voimme täysillä keskittyä. Emme ole TV-puolella vielä näyttäneet sitä, mihin oikeasti pystymme. Jos saamme uuden tuotantokauden, pistämme siihen kaiken energiamme ja keskittymisemme, Sami jatkaa.

Lue myös:

Huippusuosittu Justimus julkaisee Kesälätyn ja jää työstämään debyyttilevyään

Justimus tulevasta albumistaan: Sisältää pelkästään uusia biisejä

Suosittu huumoripoppoo Justimus musavideokuvauksistaan: Luonnollisesti kaikki kusi

Justimus pisti Kesäkumit kovaan käyttöön – katso vaihtoehtoinen versio Jossusta

Lähteet: YleX