Hyppää pääsisältöön

Rääväsuinen kaunotar riimittelee heikommat suohon!

Angel Hazen No Bueno soi Uuden musiikin iltavuoron Juhani Kenttämaan Viikon tehona! Kuuntele näyte:

Angel Haze // Kuva: https://www.facebook.com/AngelHazemusic

Amerikkalaisessa hiphopissa on käynnissä voimakas sukupolvenvaihdos, josta vastaavat osaltaan niin Kendrick Lamar, Frank Ocean sekä A$AP Rocky. Onneksi tähän murrokseen liittyy myös paljon naisenergiaa, mistä oivina esimerkkeinä toimii mm. Iggy Azalea sekä Azealia Banks. Nyt läpeensä patriarkkaalista musatyyliä murtaa jälleen yksi lupaus, detroitilaisihme nimeltä Angel Haze.

Nuoresta iästään huolimatta kyseessä on kotikaupunkinsa sekä New Yorkin klubien kovaksi keittämä sanasäilä, joka ei säästele sanottavaansa. No Bueno -kappale osoittaa, että tämän mimmin eteen on turha tulla keulimaan, sillä lopputuloksena on lyyrinen isku suoraan vyön alle. Ei kannata antaa fyysisen koon ja prinsessamaisen kauneuden hämätä, sillä Angel tietää osaavansa olla tarvittaessa myös itse piru.

No Buenon agressivisten säkeiden sekaan on saatu myös hyvin tarttuva r&b-henkinen kertosäe, joka tekee kappaleesta tehottamisen arvoisen korvamadon. Säikähdätkö Flow Festeilläkin esiintynyttä pippurimyllyä, vai antaudutko taidon ja upeuden edessä neidon lyyriseen ruoskintaan?

Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).