Hyppää pääsisältöön

Aviciilla mielenkiintoinen tempaus – twiittaa ja riko lasi

Aviciin levy-yhtiö on järjestänyt erikoisen tempauksen miehen uuden albumin kansikuvan paljastuksen sekä uuden singlen ympärille.

Rytmibarometrissa tänään ruotsalaista musiikkia Avicii-nimiseltä artistilta.

Mitä enemmän tunnisteella merkattuja twiittejä tulee, sitä korkeammaksi äänenvoimakkuus nousee lopulta rikkoen lasin ja paljastaen albumin kannen. Tätä seurataan live streamina osoitteessa: www.thetruereveal.com.

The true reveal -sivustolla on laskuri, joka kertoo kuinka paljon #truereveal-tunnisteella on twiitattu. Lisäksi sivustolla näkee kyseisellä tunnisteella kirjoitettuja Twitter-päivityksiä. Tiistaina viiden jälkeen twiittejä oli tullut jo reilusti yli 22 900. Universal Music arvioi, että lasin rikkoutumiseen kuluisi kolme päivää.

Tulevan levyn toinen sinkku julkaistaan ensi viikolla. Aviciin uusi albumi True julkaistaan 13.syyskuuta.

Lähteet: Universal Music