Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Nallekarhu/NLLKRH

NLLKRH on kuuminta kakkaa Lahdesta tällä hetkellä. Tehdään kaikki alusta asti itse, taustat, nauhotus, mixaus, musavideot yms. Ollaan myös visuaalisesti mahtavia, joten youtube tulille ja NLLKRH hakuun!

Nallekarhu, NLLKRH // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Lahti

Musiikkityyli: Hip Hop, Rap, Reggae

Perustamisvuosi: 2012

Kokoonpano: Tomi MonniE Mann-Räxä

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Hyvä meininki, kulmia ei kurtistella. NLLKRH pyörii lähestulkoon samalla hiekkalaatikolla kuin JVG, Raappana ja miksei jopa Ruudolf. Videot toimivat myös ja tekemisen riemu kuuluu. Biisin lopussa klubiosio on hauskahko lisä, mutta se loppuu hieman seinään ja jää irralliseksi.

Vielä odotamme:

Biisejä vaan ulos enemmän, välillä riimien kanssa kannattaa olla tarkkana ettei mene hosumiseksi. Lyödäkseen läpi tällä musiikin saralla, tulee vetää joko reilusti överiksi tai löytää aivan freesi kulma. Kumpaan kallistuvat Nallekarhut?

Kristallipallo:

Paljon keikkailua ja työtä oman jutun eteen vaaditaan. Samalla laatikolla leikkii paljon isoja nimiä, joiden seuraan pääseminen vaatii sopivan määrän onnea, taitoa ja kekseliäisyyttä.