Hyppää pääsisältöön

Rick Loverin funk-musiikki on sisäistä hierontaa

Sam Huberin alter ego on Rick Lover, bailaava ja flirttaileva funk-artisti.

Sam Huber on Eternal Erection -yhtyeen johtohahmo. Ei kuitenkaan itsenään, vaan Rick Loverina, värikkäästi pukeutuvana ja liikkuvana funk-miehenä, joka tekee asioita, joita Huber ei uskalla.

Lover voi repiä naisen lavalle ja kiehnätä lantiota häntä vasten, mutta Eternal Erectionin showssa siihen on lupa. Huber kuvaa roolia eräänlaisena transsina: kun Rick Lover valtaa kehon, kaikki muu unohtuu, eikä kokemuksen jälkeen välttämättä muista mitä on tehnyt.

Lover on opettanut Huberille, että flirttailu esimerkiksi kassajonossa on hyväksyttyä – viaton flirtti tuo kaikille hyvän mielen. Lover on tuonut Huberin elämään myös räikeitä vaatteita, mutta yksityiselämässään mies pukeutuu yhä hillitymmin.

Eternal Erection on seitsenhenkinen, vuonna 1994 perustettu yhtye, joka on julkaissut useita albumeja ja sinkkuja. Yhtyeen vahvuus on kuitenkin riehakkaissa live-keikoissa, joihin bändi saapuu psykedeelisin kuvioin maalatulla bussilla.