Hyppää pääsisältöön

Spektin uusi railakkaan kostea Juomalaulu-musiikkivideo ensiesityksessä YleX:llä – katso!

Spekti palaa uusimmalla musiikkivideollaan diktaattorin rooliin kuvitteellisessa Spektistaniassa, missä palvelijat ja hännystelijät saavat kyytiä.

YleX pääsi kurkistamaan Spektin Juomalaulu-musavideon kuvauksiin. // Kuva: YleX/Elisa

Tänään auringonvalon ensimmäistä kertaa näkevä Spektin Juomalaulu-biisin videolta ei puutu meininkiä eikä julkimoita. Freud Marx Engels & Jungin alkuperäisestä Juomalaulu-biisistä lainatun kertosäkeen tahdissa heiluvat videolla pullot sekä aseet, eivätkä hännystelijät selviä Spektistaniasta ilman diktaattorin rangaistuksia.

Aku Louhimiehen ohjaamassa pläjäyksessä nähdään muun muassa entinen formulamies Mika Salo, Arman Alizad, Mehdi Younes, Jasper Pääkkönen ja Andrei Alen. Kappaleella fiittaa myös Tasis, joka on toiminut Spektin albumin vastaavana tuottajana. Juomalaulu on toinen sinkkulohkaisu Spektin Diktaattorimies-albumilta.

Kävimme musiikkivideon kuvauksissa - lue lisää:

YleX vieraili Spektin musavideon kuvauksissa - mukana myös Mika Salo

Lähteet: YleX, Rähinä Records