Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Katutaiteilija

Katutaiteilija on jyväskyläläinen ROCK-bändi. Uskomme rockiin. Ei nyyhkyilyä, ei selittelyjä.

Katutaiteilija // Kuva: YleX Kellari

Kotipaikkakunta: Jyväskylä

Musiikkityyli: rock

Perustamisvuosi: 2008

Kokoonpano: Ykä - Laulu. Eero - Kitara. Niko - Kitara. Jukka - Basso. Jouni - Rummut.

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Energistä ja melodista suomirockia, joka kuulostaa siltä kun Pauli Hanhiniemi olisi elänyt 90-luvun Seatlessa. Pienet thehellacoptersmaiset kitaratykitykset tuovat aina plussaa keitokseen! Tuotanto hyvässä ja selkeässä kuosissa.

Vielä odotamme:

Syytä keskittyä sanoitusten viilaamiseen, ja siihen miten niistä saisi entistä puhuttelevampia. Tällaisessa musiikissa vokaaleilla suuri merkitys, ja jos sanoitukset soljuvat yhdestä sisään ja toisesta ulos, niin lopputulos jää ontuvaksi.

Kristallipallo:

Suomirockin uuden nousukauden kynnyksellä Katutaiteilija vaihtaa nimensä hieman mielenkiintoisemmaksi ja näyttää vankkumattomalla osaamisellaan, miten suomenkielistä rockia oikein paiskotaan. Läpilyöminen vaatii tinkimätöntä tekemistä ja kokonaisuuden eteenpäin viemistä sekä takamuksen kulutusta keikkapakussa.