Hyppää pääsisältöön

Idols tulee taas – tätä on luvassa

Idolsin koelaulut ovat takana ja ohjelman alku lähestyy. Idols nähdään MTV3-kanavalla 16. lokakuuta alkaen maanantaisin ja torstaisin. Idolsin 10-vuotista taivalta juhlistetaan sunnuntai-iltana 15. lokakuuta nähtävässä juhlajaksossa.

Lauri Ylönen Idols-pressitilaisuudessa. // Kuva: Ninni/YleX

Idolsin koelaulut järjestettiin juhlavuonna kolmella paikkakunnalla: Helsingissä, Oulussa ja Tampereella. Koelauluihin osallistui reilu tuhat laulajaa ja paikalla oli myös runsas joukko laulajien kannustajia.

Alkavalla seitsemännellä kaudella Idols tuo ruutuun Suomessa ennennäkemättömiä elementtejä ja yllättäviäkin uudistuksia. Teemoina kuullaan muun muassa J. Karjalaisen ja Jenni Vartiaisen tuotantoa. Vierailevat esiintyjät ovat kansallista ja kansainvälistä huipputasoa - ja tuomaritkin nousevat estradille kauden aikana.

Konkarituomari Jone Nikula nähdään tällä kaudella myös uudessa roolissa. Jonen Roadtrip vie miehen reteästi tien päälle etsimään suurelle yleisölle vielä tuntemattomia laulajalupauksia - ja Jone tuo omat valintansa suoraan Teatteriviikonloppuun.

Kaikkia Idols-kausia tuomaroinut Nikula saa vierelleen tänä vuonna Levikset repee -hitillään suuren yleisön tietoisuuteen nousseen Sini Sabotagen, The Rasmus -yhtyeen solistin ja sooloartisti Lauri Ylösen sekä The 69 Eyes -yhtyeen Jussi 69:n. Ohjelmaa isännöi juontaja Heikki Paasonen.

Lähteet: MTV3