Hyppää pääsisältöön

Batman-uutiseen reagoitiin nyrpeästi: Kuin tekisi Timo Soinista Harry Potterin

Tänään paljastui, että tulevassa Man of Steel -elokuvan jatko-osassa Batmanin kaavun itselleen asettaa näyttelijä-ohjaaja Ben Affleck. Uutinen ei kaikkia ilahduttanut.

Ben Affleck // Kuva: WARREN TODA / EPA

Kahdesti Oscar-palkitustaBen Affleck on uusi BatmanTeräsmiehestä kertovan Man of Steel -elokuvan jatko-osassa. Kaikki eivät uutisesta riemastuneet

- Siinä meni senkin elokuvan odotusinto, Ben Affleck kun ei vaan oikeasti osaa näytellä supersankarirooleja. Joissain draamoissa sekä ohjaajana suoriutunut hyvin, mutta siihen se sitten jääkin, Kaisa kirjoittaa YleX:n Facebookissa.

Monien mielestä Affleck ei kerta kaikkiaan sovellu Lepakkomiehen viitan kantajaksi.

- Vähän kuin tekisi Timo Soinista Harry Potterin, Jaakko kommentoi.

- Sillä on liian pieni leuka. Ei Batmanin naamarin alta näy muuta kuin leuka. Ridgen vuoro seuraavaksi, Pyry puolestaan murjaisee.

Vaikka suurin osa kommenteista vastusti Affleckin valintaa uudeksi Batmaniksi, olivat muutamat valmiita antamaan miehen yrittää taistella Gotham Cityn rikollisuutta vastaan.

- Se on ihan sama kuka Batmania näyttelee. Pääasia on, että osaa hommansa eikös? Katsotaan parin vuoden päästä, mitä mieltä yleisö on kun leffa tulee. Minä yritän ainakin tottua uuteen Batmaniin, Sammy kertoo.

UudeksiRyan Gosling ja True Blood -näyttelijä ehdolla Batman-rooliinmuun muassa Ryan Goslinia sekä True Bloodista tuttua Joe Manganielloa. Teräsmiestä tulevassa jatko-osassa esittää ensimmäisessä Man of Steel -elokuvassa näytellyt Henry Cavill. Nyt se on virallista: Teräsmies ja Batman kohtaavat valkokankaalla vuonna 2015

Lähteet: YleX