Hyppää pääsisältöön

”Kuka minua auttaa?”

Nuorille nyt! -grafiikka, jossa hämmentyneet kasvot
Nuorille nyt! -grafiikka, jossa hämmentyneet kasvot Kuva: Yle kasvot

Tässä chatissa sinua auttavat Pelastakaa Lasten koulutetut vapaaehtoiset. He haluavat, että Sinulla on parempi tulevaisuus tai pelkästään parempi mieli.

Noloa avun pyytäminen ei missään nimessä ole. Muista, että voit aina kääntyä heidän puoleensa, he ovat Sinua varten. Vapaaehtoiset toimivat aina luottamuksellisesti!

Vapaaehtoiset auttavat Sinua ottamaan seuraavan askeleen ja kuuntelevat murheesi. Seuraava askel voi olla vaikka ammatinvalintapsykologilla käynti, mikäli et tiedä, mihin ammattiin haluaisit valmistua. Heidät on koulutettu tehtäviinsä, joten he tietävät, mitä seuraavaksi. Eikö olisikin hienoa, jos pulmasi olisi lähempänä ratkaisua jo huomenna?

Teksti: Mirva Lahtimaa

Suunta-palvelun rekisteriseloste

Ota suunta! Chattaa tai lähetä yhteydenottopyyntösi lomakkeen kautta!

Voit lähettää yhteystietosi myös tekstiviestillä 13131 SUUNTA ja ohjaajat lähettävät tekstiviestin sinulle takaisin. Jokainen viesti maksaa 0,088 eur / viesti.

  • Nuorten Duuniringistä apua arkeen

    Duunirinki on 4H-yhdistyksen alaisuudessa toimiva työnvälitystiimi, jonka kautta 15 – 20 -vuotiaat nuoret saavat työkokemusta ja omaa rahaa. Työtehtävien perusvalmiuksien lisäksi Duunirinki-koulutuksissa käydään läpi työelämässä tarpeellisia vuorovaikutustaitoja, jotka tuovat itsevarmuutta, ja antavat valmiuksia työelämään.

  • Yksinäisyyden voi selättää!

    Viime viikon teemamme käsitteli yksinäisyyttä ja sitä, voiko siitä päästä eroon. Kysymykseemme ”Onko yksinäisyys elinkautista?”, vastaus kuului, ei ole.