Hyppää pääsisältöön

Kat Dahlia viekoittelee pahoille teille

Kat Dahlian syntisen tumma ääni valloittaa ja asenne laittaa pahojenkin poikien puntit tutisemaan.Kuuntele näyte:

kat dahlia // Kuva: https://www.facebook.com/KatDahliaMusic

Kat Dahlia: Clocks

Tämä kuubalais-amerikkalainen upeus ei paljoa anteeksipyytele eikä varmasti kumarra ketään! 23-vuotias Kat Dahlia esiteltiin Gangsta-sinkulla, joka laittoi luun kurkkuun terävillä lyriikoillaan ja 50 Centiltä lainatulla kertsillä, mutta suurimman huomion biisissä vei oleellisin asia eli Kat Dahlian ääni.

Tuo syntiä, elämänkokemusta ja asennetta hehkuva ja syvältä kumpuava ääni räjäytti tajunnan kuin ilmoista tipahtava Acme-alasin. Clocks jatkaa samaa linjaa, mutta lataa vielä lisää panoksia lippaaseen. Kapinahenki sikiää kellon lyödessä kaksitoista, jolloin tiet ovat avoinna ja nuoruus ikuista. Huipputuottaja Salaam Remi, joka on tuottanut muun muassa Alicia Keysia, Amy Winehousea ja Nasia täräyttää ilmoille maailmanlopun jälkeisiä uhkaavia soundeja samalla kun nuori tähti sylkee huutolaulantaa mikkiin. Euforia ja pelonsekainen ihastus on taattu viimeistään siinä vaiheessa kun kertsi lähtee vyörymään päälle.

Kat Dahlia on elämäsi rakkaus, jos kaipaat hip hop -skeneen lisää omilla jaloillaan seisovaa naistalenttia.

_**Antaudutko Kat Dahlian tahtoon vai pelkäätkö hurjaa naista kuollaksesi? Kommentoi Piritan viikon tehoa!

**Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€)._