Hyppää pääsisältöön

Kysymyksiä naisista ja muista älyttömistä ihme jutuista tilastokeskukselle tai lääkäreille

 

Moni miettii erejä mitä on, muta ei tajua, että välttämättä ei tarttisi olla justiinsa niin.

Kyseenalaistamis on uudistuksen etuvartio! Ja sen miekka ja kilpi!

Eikun se olikin KGB joka oli Puolueen miekka ja kilpi. Mutta kuitenkin! Edun nimissä tiedustelen siis seuraavaa:

Mikä on ”langobardi”? Kuinka pitkäksi sellainen voi kasvaa ja onko se myrkyllinen? Esim. kauheat myrkkyhampaat, -piikki tms.

Ja poliisilla kun on niitä sähkötusauttimia joilla jos tusauttaa niin menee älyttömäksi vaikka olisi hevonen hän, ja tajuttomuuksissaan putoaa älyttömänä kanveesiin. Niin tepsiikö sellainen langobardia vastaan?

Toivon että tepsii, vaikka en olekaan poliisi. (Ainakaan vielä.)

Sitten.

Miten sanotaan ”kuikuilla” japaniksi? Jos esimerkiksi haluaisi sanoa että ”on hauskan näköistä katsella kun oppaan puhuessa yhtäkkiä kuikuilette kaula pitkällä Suurkirkon suuntaan yhtä aikaa koko revohka” niin miten se sanotaan japaninkielellä?

Ja miten sanotaan japaniksi ”osta hyvä kello, ei ole varastettu”? Ja miten sanotaan silloin jos ei haluta mainita kellosta sitä että onko varastettu vai ei?

Sitten tasa-arvokysymys. Miksi naisilla on parempia nimiä kuin miehillä? Miehillä usein niin tylsät nimet.

Eikö se tulisi ihan yhtä halvaksi antaa miehillekin hyviä nimiä?

Ja mielellään ei korjata tätä siten että aletaan antaa huonompia nimiä naisille (mikä on tietenkin ensimmäinen ajatus joka tulee mieleen) vaan että parempia miehille lisää. Joutavaa puhua tasa-arvosta kun ei edes yritetä!

Eikö jo riitä että miehet on rumempia ja karvaisia ja kännissä, pitäkö vielä olla ikävystyttävät nimetkin niillä! Tai siis meillä. Epikseä on se!

Sitten kysymys tunkio-alalta.

Mistä tunkio tulee? Jos joku asia on selvä, se on selviö. Ja jos joku systeemi aidataan, niin eikös se keskellä oleva systeemi ole aitio. Ja jos joku kohta padataan, niin siihen tulee patio. Tai siis, ymmärrätte idean.

Mutta mitä tunkio tulee? Ei se voi tulla siitä, että kaikkea mahdollista tungettaisiin tunkioon. Kun ette varmana ole koskaan nähneet, että joku vaikka kumihanska kädessä tunkisi tunkioon yhtään mitään. Tunkiolle vaan heitellään kaikkea mahdollista. Tungeta ei.

Toki jos tunkion rakentaisi vaikka siihen yläkaappiin, joka on vaatekaapin varsinaisen osan yläpuolella, niin sitten joutuisi tunkemaan.

Etenkin jos se alkaisi olla täynnä, se yläkaapin tunkio, ja pitäisi saada sinne vielä mahtumaan 4 kpl broilerin luita ja 8 banaaninkuorea ja 1 kahvinporopussi ja 1katkennut joku juttu, niin ne joutuisi tunkemaan sinne ja sitten se olisi perustellusti tunkio. Kerta tungettiin.

Mutta jotta tunkio-nimitys  voisi tulla tästä, niin valtaosa tunkioista täytyisi olla vaatekaappien yläkaapeissa. Ja jos maassamme valtaosalla ihmisistä olisi kaappinsa sisällä tunkio, niin joku sen näkisi ja veisi ne mielisairaalaan, että ei ole normaalea tuo. Että hoitoon!

Ja kun 95% ihmisistä olisi mielisairaalassa niin tulisi ennennäkemätön henkilökuntapula mielisairaanhoitoalalle ja toisaalta kun liki koko väestö olisi sairaslomalla niin valtion kassa naukuisi tyhjyyttään kuin nälkäinen kissa-eläin. Tai orava. (Jos oravat osannevat naukua. Siinä uusi kysymys - osaavatko?)

Niin on se asia! Mutta mikäs olikaan seuraava kysymys. Ai niin!

Onko sosiologia tärkeä tiede? Jos sosiologia on tärkeä tiede, niin miksi ei mistään löydy päivystävän sosiologin puhelinnumeroa. Katsoin sekä p-kirjaimesta että s-kirjaimesta. Ei ollut kummassakaan!

Ja jos sosiologia ei ole tärkeä tiede, niin miksi sitä sitten opetetaan?! Yliopistot aina sanovat että on liian vähän rahhaa  ja tilan ahtaus ja opiskelijat että ei ole edullisia harrastus- ja liikuntamahdollisuuksia.

Jos sosiologian huoneet yliopistolla saataisiin tyhjäksi, niin yhteen huoneeseen voisi saada koronapelin ja vaikka semmoisen jutun jota poljetaan niin kuin urkujen palkeita, että tulisi hiki sille.

Ja toisessa sosiologian huoneessa voisi olla vaikka lihansyöjäkasveja kerta ne ovat kiinnostavampia kuin joku typerä palmu joa näyttää aina samalta, ja sitäpaitsi ne söisi pois ne pikku kärpäset joita tulee hedelmien mukana  loppukesästä ja alkusyksystä.

Mistä nekin kärpäset tulee ja mikä on niiden tarkoitus?

Luulisi, että hedelmäyhtiöillä jotka koettavat karsia kustannuksia, olisi muutakin tekemisiä kuin sujauttaa pikku kärpäsiä hedelmiin ihmisten ja ihmisetärten riesaksi.

Kyllä minä hyvän pilan ymmärrän siinä missä joku muukin, mutta tuo menee jo riesan puolelle, yli hyvän maun rajan.

Aivan kuin on ihan ookoo jos joku laittaa pierutyynyn johonkin, vaikka työpaikan kahvihuoneessa tuolille istuinpehmikkeen alle, mutta ei sitä kyllä fiksu laita kirkon penkkiin, eikä jonnekin missä on kipeitä tai huolestuneita ihmisiä, vaikka terveyskeskuksen penkille tai esim. pelastusveneeseen.

Ja pieni kysymys lapsista.

Pienillä lapsilla jotenkin tuntuu ettei niillä ole oikeastaan olenkaan kaulaa. Melkein niin kuin pää olisi hartioissa kiinni kun kilpikoiralla. Mitä se sellainenkin on! Ihme kummittelua ihmis-anatomialla, jos sanon suoraan.

Sitten kysymys naisten aivon logiikasta. Oli videoita joissa oli jotain pörriäisiä ja nainen säikähti niitä ja juoksi. Tai siis oli useampi video ja aina eri nainen niissä.

En tiedä oliko samat pörriäiset vai erit.

Mutta jotkut naiset juoksivat niitä pörriäisiä pakoon suoraan ja jotkut juoksivat mutkitellen. Mistä se johtuu?

Ovatko naiset keskenään jotenkin eripurassa kun ei ole yhtenäistä tapaa? Luulisi että olisi yhtenäinen tapa kuin esim. miehillä on että kutakuinkin kaikki toimivat virtsaamisen jälkeen samalla tavalla.

Mies ymmärtää, että pitää olla joku roti, ettei karkaa hommat käsistä äkkiä koko maapallolla.

Mutta nainen on vielä niin paljon luonnon lapsi, että se vain vissiin huitelee miten sattuu, hervotonna ja huoletonna kuin perhonen.  - Ettei vain kävisi vielä huonosti siinä!

Nyt ei tule muuta mieleen, ja on muutenkin jo pää aika kuumana on kun ajatellut paljon. Mutta se on miehen osa, olla järki-peräinen! Naisella sitten enemmän sellaista viheltämistä vaan.

 

Terveisin!

Yksi monten puolesta.

 

Kommentit
 • Luurailijat

  Omat haasteensa on siinä, jos puolet on näkymättömiä.

  Ken kurja olisi sattunut muutoshetkellä olemaan kelteisillään, hän joutuisi pysyttelemään ilkialastonna, jos mieli pysyä muiden huomaamattomissa..

 • Yhtenä hetkenä vain

  Yksinäisyys was here.

  Hiukan oli kepakko lyhyt tökkimiseen ja tutkimiseen, mutta kuivuuttaan kalahteli kivasti, kun sen sivulla kepitteli ison kiven kylkeen.

 • Kopioelämää

  Monenlaista saisi aikaan vaikka jo 150 miljardilla.

  "Ilomantsilaisbaarista poistuvien humalikkaiden ad hoc kännirallatuksistakin jouduttaisiin maksamaan tekijänoikeusmaksu"

Uusimmat sisällöt - Näkökulmat

 • Luurailijat

  Omat haasteensa on siinä, jos puolet on näkymättömiä.

  Ken kurja olisi sattunut muutoshetkellä olemaan kelteisillään, hän joutuisi pysyttelemään ilkialastonna, jos mieli pysyä muiden huomaamattomissa..

 • Yhtenä hetkenä vain

  Yksinäisyys was here.

  Hiukan oli kepakko lyhyt tökkimiseen ja tutkimiseen, mutta kuivuuttaan kalahteli kivasti, kun sen sivulla kepitteli ison kiven kylkeen.

 • Kopioelämää

  Monenlaista saisi aikaan vaikka jo 150 miljardilla.

  "Ilomantsilaisbaarista poistuvien humalikkaiden ad hoc kännirallatuksistakin jouduttaisiin maksamaan tekijänoikeusmaksu"

 • Koulun hiihtopäivä (!!)

  Näin riivaa Saatana meitä, opinahjojen avulla.

  Pieni hiihtäjäparka uursi latua niin syvällä monimetrisessä hangessa, ettei sieltä hanki-urasta illalla hiihtäessään nähnyt kuin noin 2° kapean viirun tähtitaivasta, jos pipo silmillä edes jaksoi yrittää katsoa lumisesta ”ojastaan” ylös kuin Oscar Wilde.

 • Pieniä lämmön pilkahduksia

  Itsen varhaiskasvattumismuistelua, vaatimattomin annein.

  Koska noihin aikoihin ei ollut tietokoneita, nettiä, eikä paljon mitään muutakaan (paitsi verot, sairausvakuutustoimisto, invaliidien kioski, perunannosto, kuolema ja poliisi), piti lapsena keksiä jotakin tekemistä, että olisi ollut jotakin tekemistä.

 • Täti

  Erinomaisesta tädistään kertoo hra Kajo.

  Jos olisi aikoinaan pidetty täteyden olympialaiset, minun kelpo tätini olisi voittanut kaikki mitalit, ja yleisöäänestyksen.