Hyppää pääsisältöön

Kollegat puolustelevat Affleckin valintaa Batmaniksi

Yön ritari -elokuvista tuttu näyttelijä Joseph Gordon-Levitt sekä ohjaaja Kevin Smith uskovat Ben Affleckin suoriutuvan Batmanin roolista hyvin arvosanoin. Smith jopa kertoi Affleckin rakentaneen taloonsa Batmanin Lepakkoluolan sisäänkäynnin.

Ben Affleck // Kuva: WARREN TODA / EPA

Uutisoimme aiemmin näyttelijä-ohjaaja Ben Affleckin esittävän Lepakkomiestä tulevassa Man of Steel -elokuvan jatko-osassa, jossa Batman ja Teräsmies kohtaavat. Batman-uutiseen reagoitiin nyrpeästi: Kuin tekisi Timo Soinista Harry Potterin. Netissa jopa perustettiin Affleckin Batman-roolin vastainen vetoomus, joka on muutamassa päivässä kerännyt lähes 80 000 allekirjoitusta.

Affleckin näyttelijäkollega, Yön ritarin paluu -elokuvasta tuttu Joseph Gordon-Levitt uskoo kuitenkin miehen selviytyvän roolista mallikkaasti.

- Siitä tulee mahtavaa. Uskon, että kaikki menee hyvin, mies kommentoi Digital Spyn mukaan sunnuntaina pidetyssä Vuoden parhaat videot valittiin MTV:n musiikkivideogaalassa – katso kuvat .

Affleckin kanssa lukuisiin otteisiin yhteistyötä tehnyt ohjaaja Kevin Smith puolestaan pitää Digital Spyn mukaan Affleckin valintaa osuvana, sillä mies on osoittanut erityistä Batman-henkisyyttä. Smith osti Affleckiltä talon, jonne tämä oli rakentanut erikoisen sisääntulon paniikkihuoneeseen.

- Kun hän piti minulle esittelykierroksen talossa, hän vei minut toimistohuoneeseen, jossa oli kirjahylly. Hän painoi jotain kirjahyllyssä ja se avautui uudeksi huoneeksi. Luulin, että hän oli rakentanut oman salaisen Lepakkoluolan. Mutta se oli vain Lepakkoluolan sisääntulo. Hän on aina rakastanut Batmania, Smith selostaa.

Lähteet: Digital Spy