Hyppää pääsisältöön

Maailman eniten tienaava tähti kuittasi vuodessa yli 93 miljoonaa euroa

Talouslehti Forbesin mukaan popin kuningatar Madonna tienasi huikeat 93,6 miljoonaa euroa vuoden aikana.

Madonna Girl Gone Wild // Kuva: facebook.com/madonna

Madonna ohitti muun muassa Lady Gagan, Steven Spielbergin ja Oprah Winfreyn eniten ansaitsevien viihdetaiteilijoiden vuotuisella listalla. 55-vuotias stara ansaitsi miljoonansa muun muassa MDNA-kiertueellaan ja vaatemallistollaan.

Toiseksi sijoittunut mestariohjaaja Steven Spielberg puolestaan tienasi vuodessa 75 miljoonaa euroa. Kolmannen sijan listalla napannut musiikkimoguli Simon Cowell ansaitsi 71 miljoonaa euroa vuoden aikana.

Lady Gaga ei tällä kertaa juhlinut kärkisijoilla, mutta ei hänkään joudu kynsiään syömään 60 miljoonan euron vuosituloillaan.

Kaikki rikkaimmat tähdet Forbesin saitilla!

Lähteet: Forbes

 • Kommentti: Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa

  Suomalaisräppäri varasti biisinsä idean toiselta artistilta ja jäi heti kiinni – popissa matkiminen on tavallista, mutta välillä aika noloa Edin uuden singlen kohdalla häviäjä ei ole kanadalainen indie-artisti, jolta jää saamatta käyttökorvaukset, vaan Edi itse, kirjoittaa YleX:n musiikkitoimittaja Anton Vanha-Majamaa.

 • YleX Aamu Liveshow Tavastialla siirtyy

  Uusi päivämäärä ilmoitetaan mahdollisimman pian.

  Vallitsevan koronatilanteen ja viranomaissuositusten vuoksi YleX Aamu Liveshow siirtyy. Tapahtumaa ei voida järjestää 4. syyskuuta siinä mittakaavassa kuin oli tarkoitus, sillä Tavastialle ei voitaisi ottaa sisään kuin osa lipun lunastaneista. Liput tulevat käymään sellaisinaan uudelle päivämäärälle, joka ilmoitetaan mahdollisimman pian. YleX on yhteydessä lipun hankkineisiin kun tarkempaa tietoa uudesta päivästä on saatavilla.

 • Rajoja rikkova realitysarja YleX Nosteessa alkaa! Tässä ovat kilpailijat

  Realityssa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä.

  YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uutta viihdeohjelmaa juontavat YleX:n musiikkitoimittaja Katri Norrlin ja Youtube-tähti Miska Haakana. Ohjelma alkaa YouTubessa, YleX Nosteessa -kanavalla ja Yle Areenassa 6.8.2020.