Hyppää pääsisältöön

Facebookin poistama Mikko ”Peltsi” Peltolan pakarakuva päätyi kirjaan

Juontaja ja kalamies Mikko ”Peltsi” Peltolan uutuuskirja Peltsin kala-apajat sisältää kalastusvinkkien lisäksi paljasta pintaa.

Mikko "Peltsi" Peltola/ YleX Aamu // Kuva: Alma Hätönen

YleX Aamussa vieraillut, Peltsin Lappi -ohjelmasta tuttu Mikko "Peltsi" Peltola halusi heti haastattelun kärkeen painottaa, että miehen kirjoittamassa Peltsin kala-apajat -kirjassa nähdään Facebookin ylläpidon kertaalleen poistama pakarakuva. Kuvassa mies ihastelee tuntureita kelteisillään. Mutta miksi sivulta 91 löytyvä kuva on niin paljon pienempi, kuin muut kirjan kuvat?

- Siinä oli ehkä huonompi resoluutio kuin muissa. On sen verran iso hantaaki, että parempi pitää kuva pienenä. Haluan myydä kalakirjan rehellisillä kalastuskokemuksilla, enkä omalla vartalolla, Peltsi virnuilee.

Facebookin poistamaa kuvaa ehdittiin peukuttaa ihan villinä.

- Ylläpito kuitenkin poisti sen, jonka jälkeen sain ukaasia, että kohta minutkin poistetaan sieltä, Peltsi harmittelee.

Suosikkijuontaja myös kertoi käyvänsä Facebook-sivustolla, jossa kauniit naiset pitelevät kaloja.

- Siellä on hyvin vähäpukeisia naisia isojen kalojen kanssa. Voisi laittaa sivulle palautetta, ettei ole mitään järkeä esitellä kaksimetrisiä kaloja, ei sieltä takaa näe mitään.

Mikä on Peltsin mielestä seksikkäin kala ja miltä tuntui tanssia tangoa Jutta Urpilaisen kanssa, kuuntele koko haastattelu alta.

Peltsin Lappi -sarjan toinen tuotantokausi pyörähtää käyntiin TV2:lla 20. syyskuuta kello 19.30.

Lähteet: YleX Aamu