Hyppää pääsisältöön

Katso Robinin uuden videon julkaisutapahtuma suorana!

Robinin tulevan albumin ensimmäinen single Boom Kah kajahti ilmoille tänään YleX Aamussa. Illemmalla Robin juhlii sinkun julkaisua näyttävästi Linnanmäellä - tapahtumassa ovat mukana myös YleX:n Robin-skaban voittajat ja Hanne.

Robin 2013 // Kuva: Anton Sucksdorff

Robinin uutuussinkku Boom Kah soi tänään perjantaina 30. elokuuta ensisoitossa YleX Aamussa, mutta sehän oli vasta alkusoittoa. YleX ja Universal Music järjestävät huikeat julkaisubileet Helsingissä Linnanmäellä tänään kello 18.00 alkaen. Mukana kaikille avoimessa tapahtumassa ovat YleX:n Robin-skaban voittaneet fanit, jotka pääsevät tapaamaan itse tähden. Tapahtumaa juontaa YleX:n yhteisömanageri Hanne, joka raportoi meiningeistä Twitteriin ja Instagramiin.

Vaikka paikan päälle ei pääsisikään, ei ole syytä huoleen - koko tapahtuma nimittäin striimataan suorana YouTube-lähetyksenä paikan päältä. Robin esiintyy Linnanmäen Estradilla bändinsä kanssa ja Boom Kah -sinkun ensiesityksen lisäksi faneille tarjoillaan myös minidokumentti Robinin kesän albuminauhoituksista. Lisäksi Boom Kah -video saa maailmanensi-iltansa! Maistiaisia videosta löytyy malttamattomimmille jo YouTubesta.

Lähteet: YleX, Universal Music