Hyppää pääsisältöön

Sini Sabotagen albumin julkaisu ja keikat siirtyvät sairastelun takia

Sini Sabotagen pitkittyneen sairastelun seurauksena hänen keikkansa on jouduttu siirtämään myöhempään ajankohtaan.

Sini Sabotage

Levikset repee -hitistä tunnettu Sini Sabotage sairastui heinäkuussa angiinaan, jonka jälkitautina hänen äänihuulensa tulehtuivat. Jo osa Sabotagen elokuun keikoista siirtyi sairastelun vuoksi, ja nyt myös syys- ja lokakuun keikat siirretään laulukiellon takia. Lisäksi syksyksi kaavailtu albumin julkaisun ajankohta siirtyy. Sovitut _Idols-_tuomaroinnit Sini Sabotage hoitaa normaalisti.

- Haluamme antaa Sinin toipua rauhassa, minkä vuoksi keikat ja albumin julkaisu siirtyvät. Tiedotamme korvaavista keikkapäivistä ja albumin julkaisupäivästä heti, kun ne selviävät, kertoo Warner Music Finland.

Sini Sabotage on työstänyt tulevaa debyyttialbumiaan yhdessä tuottaja DJ PP:n kanssa. Useita viikkoja listaykkösenä ollut Levikset repee -kappale on DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran käsialaa. Sini Sabotage on JVG:n perustaman PME Recordsin artisti.

Lähteet: Warner Music