Hyppää pääsisältöön

Fifty Shades of Grey -fanit vaativat näyttelijöiden vaihtoa: Vetoomus kerännyt yli 17 000 nimeä

Fifty Shades of Grey -fanit tulistuivat näyttelijävalinnoista.

Matt Bomer // Kuva: EPA / PAUL BUCK

Osa Fifty Shades of Grey -faneista on ollut silminnähden pettyneitä Charlie Hunnamin ja Dakota Johnsonin Sons of Anarchysta tuttu Charlie Hunnam Fifty Shades of Greyn pääosaan Christian Greyn ja Anastasia Steelen rooleihin.

Jo heti seuraavana päivänä julkistuksesta fanit perustivat vetoomuksen Change.org-sivustolle, jossa he käskevät tuotantotiimiä vaihtamaan näyttelijöiksi elokuvaan Matt Bomerin ja Alexis Bledelin. Vetoomus on kerännyt keskiviikkona klo 12:00 jo yli 17 000 allekirjoitusta.

Fanien pettymykseksi E.L Jamesin ystävä ja kirjailija Bret Easton Ellis tviittasi jo toissapäivänä, ettei Matt Bomeria ole missään vaiheessa edes harkittu Greyn rooliin. E.L Jamesin ykkösvaihtoehto rooliin olisi ollut Robert Pattison.

Lähteet: change.org, pop2it