Hyppää pääsisältöön

Niko Saarinen Julkkis-BB:stä: Andy McCoy pelastaa koko kauden

Itsekin Big Brotherissa ja muissa reality-ohjelmissa loistanut Niko Saarinen antoi YleX Iltapäivälle analyyttiset kommenttinsa Julkkis Big Brotheriin liittyen.

Niko Saarinen YleX Iltapäivän KesäKylli-kokelaana. // Kuva: Jenni Poikelus

YleX Iltapäivän Tässä ovat vuoden 2013 Kesäkylli ja Kesäkönsi -voittajatvuosimallia 2013, Niko Saarinen, on tullut tunnetuksi muun muassa Big Brotherista ja Viidakon Tähtösistä. Tosi-tv:n asiantuntijana hän kommentoi YleX Iltapäivälle Julkkis Big Brotherin tuoreita asukkeja, joita kaikki katsojat eivät ehkä julkimoiksi tunnistaneet.

- Seuraan aika paljon viihdemaailmaa, että kyllä mä ne kaikki tunnistin. Olisin kyllä toivonut sinne jotain Hannele Lauria ja Janne Katajaa. Eniten yllätyin, että Esko Eerikäinen ei ollut siellä, sillä olin kuullut todella luotettavilta tahoilta, että hän menisi taloon, Saarinen kertoo.

Kaikki julkkikset eivät Niko Saarisen silmää miellyttäneet.

- Teppo (Säkkinen) on sellainen, jonka kohdalla näen punaista. Se koko Tepon, Mariannen (Kallio) ja Suvin (Pitkänen) kolmiodraama vaikuttaa ihan käsikirjoitetulta. Mua vaan naurattaa, että aikuiset ihmiset voivat laittaa parisuhteensa likoon vain julkisuuden takia. En tiedä mikä tällä hetkellä heillä on tilanne, koska mä en käy samoissa baareissa. En nimittäin astu jalallanikaan Ale-pubiin, hän sivaltaa.

Andy McCoyn Andy McCoy yllätti - käveli sisään BB-taloonyllätti monien katsojien lisäksi myös Niko Saarisen.

- Se oli aika kova veto. Se on niin iso nimi, että se olisi voinut mennä monien muidenkin maiden Big Brotheriin. Hän pelastaa aika pitkälle koko kauden ja toivon, että hän pysyy siellä kuusi viikkoa. Mutta saa nähdä, eilen se siellä pyyteli jo nenänuuskua ja muuta, Saarinen naureskelee.

Niko Saarista ei Julkkis Big Brotherissa tällä kaudella nähdä – vai nähdäänkö?

- BB on parhaimmillaan silloin, kun se yllättää kesken kauden. Kyllä, tää oli ihan harjoiteltu repliikki, Saarinen hämmentää.

Lähteet: YleX Iltapäivä