Hyppää pääsisältöön

Von Hertzen Brothers voitti arvostetun musapalkinnon Lontoossa: Vetää kyllä hiljaiseksi

Von Hertzen Brothersin kappale voitti arvostetun Anthem Of The Year-palkinnon. Voitto julkistettiin eilen.

Von Hertzen Brothers Ruisrockissa 2013 // Kuva: Tomi Mikola & Hanne Kautto

Von Hertzen Brothersin Flowers And Rust kappale on voittanut arvostetun Anthem Of The Year-palkinnon Progressive Music Award palkintogaalassa Lontoossa. Voitto julkistettiin eilen Lontoon Kew Gardensissa, jossa luonnollisesti myös veljekset olivat läsnä palkintoa vastaanottamassa. Palkinnon luovutti BBC:n hyvin tunnettu uutisjuontaja Gavin Esler, joka on myös bändin fani.

- Onhan se ollut mahtavaa huomata miten hyvin meidät on täällä briteissä otettu vastaan. Täällä jos jossain on kilpailu radiosoitosta, huomiosta ja ehdokkuuksista ihan käsittämättömän kovaa. Se että meidän biisi on valittu Progressiivisen rockin vuoden stygeksi vetää kyllä aika hiljaiseksi. Tämä on hieno ja makea hedelmä tehdystä työstä ja kunnia kuuluu kaikille, jotka ovat meitä tukeneet ja äänestäneet. Kiitos kaunis, Mikko Von Hertzen kertoo.

Von Hertzen Brothers oli ehdolla progressive Music Awardseissa myös Breaktrough Artist Of The Year-kategoriassa. Kaikkien sarjojen voittajat löytyvät lehden verkkosivulta.

Von Hertzen Brothersilla on myös ehdokkuus vuoden parhaaksi rock-albumiksi kansainvälisesti merkittävän Classic Rock lehden äänestyksessä. Kovassa sarjassa muita kilpakumppaneita ovat mm. Queens of the Stone Age, David Bowie, Steven Wilson, Black Sabbath ja Rival Sons.