Hyppää pääsisältöön

Jenkkilehti listasi Hanoi Rocksin kaikkien aikojen tukkametallibändiksi

Losangelesilainen vaihtoehtokulttuurin lehti LA Weekly listasi kaikkien aikojen tukkametallibändit, ja listan ykkösenä komeilee suomalaisyhtye Hanoi Rocks.

Hanoi Rocks // Kuva: YouTube/Kuvakaappaus

Vuonna 1979 perustettu legendaarinen suomalainen rockyhtye Hanoi Rocks on listattu tukkametallibändien kärkeen losangelesilaisen LA Weeklyn nettisivuilla.

Listalta löytyvia muita tukkametallibändejä ovat Poison, Twisted Sister, Bon Jovi, W.A.S.P., Mötley Crüe ja Guns N' Roses. Listan 15 bändistä LA Weekly kuitenkin nosti Hanoi Rocksin ykköseksi ja hehkutti näiden prameilevaa tyyliä ja tiukkaa musiikkia.

- 1980-luvun alkupuoliskolla pinnalle tullut Hanoi Rocks innoitti yhtyeitä kuten Mötley Crüe ja piti huolen siitä, että glam puettiin sukupuolta vääristävällä keikarimaisuudella. Vaikka Hanoi Rocks ei koskaan niittänytkään suurempaa mainetta, bändille tuli kulttimainen maine ja runsaasti seuraajia, LA Weekly ylistää.

Lähteet: LA Weekly