Hyppää pääsisältöön

Niko Saarinen: Suomalaiset ovat ehkä vähän tyhmää kansaa

Tiistaina alkanut Julkkis Big Brother on herättänyt tuttuun tapaan runsaasti keskustelua. Itsekin Big Brotherista julkisuuteen noussut Niko Saarinen pohti YleX Iltapäivän haastattelussa minkä takia ohjelma on niin suosittu.

Niko Saarinen

Vuoden 2013 Kesäkylli ja tosi-tv -tähti Niko Saarinen kommentoi YleX Iltapäivälle tiistaina alkaneen Niko Saarinen Julkkis-BB:stä: Andy McCoy pelastaa koko kaudenja syitä, miksi joka vuosi ohjelma herättää niin paljon ristiriitaista keskustelua.

- Kaikilla on joku mielipide Big Brotherista. Joko sitä vihaa tai rakastaa. Suomalaiset on hirveen katkeria ihmisiä ja ne jotenkin peilaa itseään noiden asukkaiden kautta. Ehkä suomalaiset on vähän tyhmää kansaa, kun ne jaksaa vuosi toisensa jälkeen katsoo sitä ja silti rutista ja ruikuttaa. Siihen ei ole järkevää selitystä, Saarinen toteaa.

Twitterissä tunniste #BBSuomi kävi kuumana tiistai-iltana ja ohjelman mukaan Andy McCoyn astellessa taloon twiittejä tuli kahdessa sekunnissa 15 000 kappaletta. Myös Saarinen seurasi twiittitulvaa.

- Mitä enemmän dissasi asukkaita ja heitti vitsiä, niin sitä enemmän sai uusia seuraajia ja retwiittauksia. Uskon, että aika moni mediapersoona, joka siellä vauhkoo, tekee sen keskustelun herättämisen takia. Ei ne välttämättä ole edes sitä mieltä, mitä antaa ymmärtää. Kaikki tämä on vaan suurta näytelmää, näin mä analysoisin tätä asiaa täältä Suomen persereiästä eli Turusta.

Lähteet: YleX Iltapäivä