Hyppää pääsisältöön

Television kovapalkkaisimmat näyttelijättäret listattiin

Moderni perhe -sarjan latinokaunotar Sofia Vergara on toista vuotta putkeen television kovapalkkaisin näyttelijätär.

Sofia Vergara // Kuva: JUSTIN LANE / EPA

Talousjulkaisu Forbes listasi television parhaiten palkatut näyttelijättäret viimeisen vuoden ajalta. Mehevimmän palkkapussin toista vuotta putkeen tienasi Moderni perhe -komediasarjassa Gloria Delgado-Pritchettiä näyttelevä, uhkea kolumbialaiskaunotar Sofia Vergara. Vergara nettosi vuoden aikana huikeat 30 miljoonaa dollaria, eli noin 23 miljoonaa euroa.

Vergara painii vallan omassa liigassaan, sillä kakkossijan jakavat Rillit huurussa -stara Kaley Cuoco sekä Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjan Mariska Hargitay tienasivat vuodessa "vain" 11 miljoonaa dollaria, eli noin 8,4 miljoonaa euroa.

Top-10:n mahtuivat myös muun muassa 30 Rock -sarjasta tuttu Tina Fey sekä Mike & Molly -sarjan Melissa McCarthy. Näyttelijättärien tulot muodotustuvat muun muassa sponsorointi- ja mainosdiileistä sekä luonnollisesti tv-sarjojen palkkioista.

Lähteet: Forbes