Hyppää pääsisältöön

Kuuntele viikon haastattelut – mukana Jyrki Sukula ja Peter Franzén

YleX:n viikkoon on mahtunut vaikka ja mitä mielenkiintoista haastattelua nuorisotutkijoista julkkiskokkeihin ja näyttelijöihin.

Viikon 37 vieraat // Kuva: Maria Rautio

YleX:llä käy Suomen mielenkiintoisimpia vieraita joka viikko. Vierasviikko pyörähti käyntiin tiistaina, kun YleX Aamun haastatteluun saapui Tumman Veden Päällä -elokuvan Peter Franzén Tumman veden päällä -elokuvastaan: Ei missään nimessä lapsille. Tällä viikolla vieraana pyörähtivät Franzénin lisäksi muun muassa kokki Jyrki Sukula: En voinut katsoa työntekijöiden viinanjuontia läpi sormien, Globe Hopen perustajaKotimaisen Globe Hope -designyrityksen perustaja: Haluamme Saksan markkinat haltuun, indie-tulokas The Lieblings sekä nuorisotutkija Tutkija palasi ysiluokalle vuodeksi: Kerran meinasin hiiltyä. Lisäksi keskusteltiin nuorten syrjäytymisestä. Uudet musiinkin ratsiassa biisiuutuuksia taas ruotivat Herra Ylppö, Krista Siegfrids: Esittelin Nine Inch Nails -yhtyeen The 69 EyesinäsekäLord Est: Aina on mahdollisuus, että Petri Nygård fiittaa levylläni. Kuuntele kaikki haastattelut alta!

Lähteet: YleX