Hyppää pääsisältöön

Mø kurkottaa taivaan sineen

Tanskalainen Mø on kovassa nosteessa.

Venla Kokkosen viikon tehona soi :n ja Diplon biisi XXX 88.

Tanskalainen Karen Marie Ørsted eli Mø osaa valita ystävänsä. Nainen on suurelle yleisölle vielä tuntematon, mutta on jo päässyt mukaan Aviciin tulevalle True-albumille laulamaan kappaleeseen Dear Boy. Laulajan omassa biisissä taas on mukana, kukas muukaan kuin vuoden kuumin DJ-tuottaja Diplo. Kryptisesti nimetty XXX 88 on osa laulajan juuri julkaistua neljän biisin EP:tä. Sen perusteella suloäänistä Mø:ta hehkutetaan musablogeissa Tanskan lupaavimmaksi artistiksi.

Mø:n savuinen kappale vaatii muutaman pureskelukerran. Melankolinen biisi kasvaa kuin varkain, ja lopussa pauhaavat synatorvien muistuttavat Diplon tuottajan taidoista.

Uskotko laulajan potentiaalin vai onko Mø-hype tuulesta temmattua? Kommentoi Venla Kokkosen viikon tehoa!

Kuuntele näyte: