Hyppää pääsisältöön

Onko nuori räppäri Suomen seuraava vientivaltti?

Onko Noah Kinin musiikissa kansainvälistä potentiaalia?Kuuntele näyte:

Noah Kin // Kuva: YleX / Sippo

Noah Kin: You Never Asked

Suomessa tehdään tällä hetkellä hienoa rytmimusiikkia, jonka kansainvälinen soundi lyö kuulijoita ällikällä. Nuori lupaus Noah Kin on mainittu yleensä samassa hengenvedossa esimerkiksi Graciaksen ja Ekown kanssa, mutta nyt 19-vuotias suomalais-nigerialainen riimittelijä varastaa valokeilan. Noah Kin listattiin Tulevaisuuden tusina 2012 -äänestyksessä toiselle sijalle ja Flow-festivaalien jälkeen brittien MTV hehkutti Noah Kinia hip hopin seuraavaksi suureksi nimeksi. No Matter The Season ja 9fngrs -albumiensa jälkeen tätä räppäriä onkin kannattanut pitää silmällä, sillä Noah Kinin kasvu ja kehitys on ollut huimaa. Viimeistään tulevan albumin ensisinkku You Never Asked vaatii huomion itselleen, eikä päästä kuulijaa helpolla.

Noah Kinin flow on hioutunut hienovaraisen tyylikkääksi ja kun soppaan lisätään rehelliset lyriikat sekä vastustamattoman viileä biitti, on tulevaisuuden kiintotähti valmis ottamaan yleisönsä. You Never Asked kasvaa hypnoottisen vaikuttavalla tavalla pikkuhiljaa ja huomaamatta. Biisi pitää otteessaan ja lyriikoiden pohtiva ote pakottaa ajattelemaan. Ota rento asento ja valmistaudu syväluotaavaan meditaatiohetkeen musiikin parissa, sen tarjoaa sinulle Suomalaisen musiikin seuraava vientilupaus: Noah Kin.

Valloittaako Noah Kin koko maailman vai pitääkö korvantaustojen vielä kuivua? Kommentoi Piritan viikon tehoa!
Kuuntele näyte:
**
Kuuntele biisi kokonaisuudessaan arkipäivisin n. klo 17.50 sekä 18.50, ja kommentoi alle, shoutboxiin tai tekstiviestillä 17176 (0,40€).**