Hyppää pääsisältöön

Tämä oli kesän 2013 paras festivaali

YleX:n netissä kyseltiin mikä oli kesän 2013 ehdottomasti paras festivaali. Tulosten perusteella elektroninen tanssimusiikki saa festarikävijät innostumaan.

Weekend Festival // Kuva: SKM Photo / Sami Hakala

Kesän 2013 parhaaksi festivaaliksi Äänestä kesän parasta festivaalia! elektroniseen musiikkiin painottunut Weekend Festival. Kaikkiaan 25 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että Weekend Festival oli kesän paras festari. Muun muassa Armin Van Buurenin ja David Guettan tähdittämää Weekendiä äänestettiin 1928 kertaa.

Kesän toiseksi parhaaksi festivaaliksi äänestettiin niin ikään elektronisella tanssimusiikilla kävijöitä vetävä Summer Sound, joka keräsi 17 prosenttia kaikista äänistä. Kolmannelle sijalle nousi Block Fest kymmenen prosentin äänisaalilla.

Kaikkiaan kysely keräsi 7655 ääntä.

Lähteet: YleX